• kira-kira

hal Ngeunaan kami

Tentang Kami

Huixian Tiankai Paper Nyieun Agen Co. Ltd mangrupakeun légal. perusahaan bebas na tinggi-tech kalayan rojongan teknis ku Téknik Kimia Institusi Panalungtikan ngeunaan Tianjin universitas Élmu & Téhnologi jeung Qingdao universitas Élmu & Téhnologi. parusahaan urang ngoperasikeun handapeun miheulaan na Henan HengLi Industrial Grup Co .. Ltd., anu didirikan dina 1997 ....


WhatsApp Online Chat!